Egy sikertelen maraton története

Készülök a maratonra

Készülök a maratonra

Útvonal

Merre fogunk futni?

2015. október 07. - viharjaro

Kicsit olyan a maraton útvonala, mint amikor egy kisgyerek összefirkál egy Budapest térképet. Tény: hosszabb a maraton, mint a város, ezért össze kellett hajtani az útvonalat, hogy elférjen benne. Próbáljuk meg kibogozni:

A Hősök teréről indulunk az Andrássy utat követve néhány vargabetű után érve el a Margit hidat, hogy hosszában keresztül fussunk a hasonló nevű szigeten is. Eddig 10km. Az Árpád hídtól a pesti dunaparton futunk a Lánchídig, majd a budai oldalon - az Alagútnál egy kis kunkort téve - a Duna jobb partját követjük egészen a Lánymányosi hídig (23km), majd - mikor észrevesszük, hogy mégsem jó az irány - gyorsan megfordulunk és a Szabadság hídon átkelve a pesti oldalon is kicsit futkározunk össze vissza, míg eszünkbe nem jut, hogy a Margit-szigeten felejtettünk valamit. Nosza gyorsan vissza, el egész az Árpád-hídig (32km, itt már nem szégyen feladni), Végig a szigeten, majd - lehetőleg minél nagyobb kerülővel - irány a Nyugati (38km). De mivel vonat nem jár a Hősök tere felé, ezért a Dózsa György úton haladva gyalogosan közelítjük meg azt. Aki idáig elér, megérdemli, hogy még a Városligetben is szaladjon egy kis kört a Vajdahunyadvár körül.

A bejegyzés trackback címe:

https://keszulokamaratonra.blog.hu/api/trackback/id/tr587922052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása